domingo, 29 de noviembre de 2015

Mapeo i violència de gènere

Bon dia a tots/es!

L'entrada d'avui la vull dedicar a mostrar-vos un recurs molt interessant anomenat mapeo comunitari que serveix per analitzar i explorar el món proper, evaluar l'ús i gestió dels recursos i serveis que hi están presents.

Per altra banda, com ja hem vist anteriorment, la violència masclista o cap a les dones és tota una relaitat a la nostra societat. Així, la necessitat de disposar de serveis per atendre les dones víctimes tant de violència física, com psicològica, sexual...resulta innevitable.

Per això, a continuació, us mostro un mapa que he fet conjuntament amb dues companyes més, estudiants també d'Educació Social, sobre els diversos serveis que existeixen per a les persones víctimes de violència de gènere als diferents barris del districte de l'Eixample, Barcelona.

Al mapa, hi ha situats tota mena de serveis amb alguna fotografia i una breu descripció de la tasca que realitzen. A més, es troben agrupats en: centres cívics, cossos policials, hospitals, atenció i informació, atenció jurídica, serveis socials, acolliment i entitats especialitzades.

Creiem que es tracta d'un recurs molt útil que aporta de forma senzilla informació necessària per a moltes persones.

Espero que us hagi servit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario